torstai 8. maaliskuuta 2012

Kevät

Alan vihdoin nousta kevääseen. Vaikka toi valo on välillä liiankin kirkasta mulle, mutta pikku hiljaa koitan vihdoin herätellä tätä blogia eloon. Koti oli tossa välissä jo tosi ruokottomassa kunnossa, nyt meillä käy lapsiperheiden kotipalvelu n. kerran viikossa eli saan nyt homman pidettyä hallussa. Sannan blogissa on ihana tuo ikkunanvälys hässäkkä. Vastaavanlainen on ollut suunnitelmissa itsellänikin jo aikoja, mutta en oo saanut mitään tehtyä asian eteen. Tosin Muumi teema ei ole lähellä sydäntä, mutta jotain mä vielä kehitän. Meillä on noita tuppeesahatust kelohongasta tehtyjä hyllyjä joihin on nyt keräilty kaikenlaista. Niitä tavaroita vois hieman siirrellä niin tulis taas uusi ilme ku silmä on tottunu noihin virittelyihin. Mies aloitti Tatuointi hommat ihan liikkeessä joten olohuonekin on ihan olohuone käytössä. Tosin vähän vaiheessa on vielä tämä järjestys. Toivottavasti sekin saataisiin tässä lähiaikoina ns. haltuun.

Huomenna menen kaverille laitattamaan rakennekynnet. Osaan tosin niitä itsekin tehdä, mutta on se aika paljon helpompaa kun joku toinen tekee ne. Huollan ne sitten itse. Ihan kiva kun saa kynnet näteiksi.

Kotiteollisuuden keikkojakin tässä on tulollaan ja niitähän tässä odotellaan ku kuuta nousevaa.

Eiköhän tämä taas tästä.


Aurinkoista torjantaita kaikille

8 kommenttia:

 1. Hei, kiva kun olet vielä olemassa :)

  VastaaPoista
 2. Mää tilaan sulta sitte kynnet kun ensin saan uudet silmät...ajankohdasta ei kyllä tietoo, mutta joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitten pitää väkertää. Mä tosiaan aattelin, että voisin nyt ihan vaan noitten kevään rientojen takia laittaa ne kynnet pitkästä aikaa.

   Poista
 3. Kiva kun oot täällä taas <3

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin ♥ Kevät antaa voimaa itsekullekin :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tulit takaisin!! Kuulumisia kurkkimassa ;)

  VastaaPoista