torstai 7. kesäkuuta 2012

Kiire ja hoppu

En muista millo mulla ois ollu näin kiire ku viime viikkoina. Tokihan se, että hoidan lapset toisella viikolla yksin luo toisenlaista kiirettä kuin ydinperheessä. Ja sitten sillä viikolla ku lapset on isällään on kaikenlaista hommaa. Siivousta ja pyykkejen pesua. Pyrin tekemään kotitöitä mahdollisimman vähän sillä viikolla ku lapset on mulla. Tällä viikolla Jomppe oli mun luona tiistaina ja molemmat lapset oli sitten keskiviikkona. Ei koko päivää, mutta jonkin aikaa kuitenkin. Kivahan se, että haluavat tulla käymään.
Kynsiä olen ahkerasti tehnyt (itselleni). Niistä voisin laittaa tänne kuviakin. Muuten en kaiketi ole tehnyt mitään järkevää. Pitänyt toki kotia siistinä, käyny kaupassa ja kaikki perussysteemit. Jotka ei mulle noin aikasemmin ole ollut itsestään selvyyksiä. Olen ollut paljon siskon ja hänen lapsien kanssa ja äitin kanssa myös. Sille viikolle ku lapset on isällään on ihan kiva järjestää jotai tekemistä niin ei tule niin halju olo.

Loppuun kimara kynsistä olkaatten hyvät!5 kommenttia:

 1. Siis oletko sä ite noi maalannu? :o) Vähänkö hyvän näköiset kynnet! Tykkään erityisesti kolmesta ensimmäisestä.

  t.Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen mä ihan itse omin kätösin noi maalannu. Mutta ei se niin vaikeeta oo :)

   Poista
  2. Joo, no en mä ainakaan osaisi! :o) Pelkäksi suttaamiseksi menee kynnet.. Vaikka muuten maalaankin, niin omien kynsien maalaaminen on ihan eri juttu!

   t.Paula

   Poista
 2. Vitsit ku hianot! Oiskois tosta bisnekseks asti...ooks muute koskaa miettiny jtn meikkaaja yms juttua kun se sulta luonnistuu? Jotain keikkahommaa, satunnaista?
  Mää haluan kyllä nähdä milalset maalit näihin mun töpöihin tulee...:P :D (pyrin siis tuleen ajoissa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä itseasissa miettiny, että oisko musta ihan ammatiksi tekemään. Mutta en osaa vielä sanoa. Mä tein justiin eilen lyhyt kyntiselle kynnet ja tuli kyllä mageet vaikka ite sanonkin. Vähäks siistiä ku sä tuut tänne! Vaikka sitä ensin harmittelinkin ;)

   Poista