tiistai 29. toukokuuta 2012

Kovin on ollu päiväkirja tyyppistä tää mun kirjottelu. En oo saanu vielä inspiraatiota kuvaamiseen joten tekstiä pukkaa taasen.

Käytiin lasten kanssa parturissa. Jompella on nyt lyhyt kesätukka...ja Ertsalla on myös...lyhyt tukka. On onnellinen ku ei tarvii raahata enää pitkää tukkaa perässään. Äitiä vähän riipas, mutta jos toinen ei halua niin ei sille mitään voi. Mamma maksoi lystin.

Tänään on siis Ertsan eskarin kevätjuhla. On outoa mennä yksin. En tosin vielä tiedä tuleeko lasten isi sinne ja jos tulee onko soveliasta istua hänen kanssa. On nää kaikki ekat jutut omituisia. Nopeasti menee kyllä aika ku lapset on tässä. Jomppe meni vihdoin tohon pihalle sisko ja kaverinsa kanssa. Ei tähän asti ole suostunut siihen menemään. Nyt siis halusi jäädä itse pihalle ku tultiin parturista. On kovasti varmistellut asioita ja tullut jopa vessaan perässä. Josko viimein alkais saamaan rohkeutta. Tosin tämähän johtuu tästä tilanteesta ja siitä, että täällä meilläpäin on liikkunut joku hiippari ja Jomppe on pelännyt, että hänet kidnapataan. Toivottavasti tämä pelko pikku hiljaa väistyisi.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti se hiippari häipyy maisemista/saadaan kiinni!

    Ja toivottavasti juhla meni mukavasti..meillä on vasta lauantaina kevätjuhla, koulun. Tarhassa ei tänä vuonna ollenkaan :P

    VastaaPoista
  2. Voi Jomppea.

    mistä ihmeestä niitä hiippareita kasvaakin :(

    VastaaPoista