maanantai 28. toukokuuta 2012

Se on kesä

Perjantaina omat lapset tuli mun luo. Ja täditettävät olivat pe-la välisen yön mun luona. Kyllä riitti vilskettä ja illalla ei meinattu kovin rauhottua nukkumaan. Mutta ihanaahan se oli ku oli noita palleroita 4 kappaletta. Eilen käytiin sitten mammalla pyörähtämässä. Pikkasen oli serkusten välisiä kahinoita, mutta sehän kuuluu asiaan.

Viimestä kouluviikkoa viedään. Eskarilainen saa huomenna todistuksensa, mun peeni. Syksyllä onkin sitten kaksi koululaista. On se vaan jännää!

Kotona tekis mieli laittaa parvekkeelle vähän kesää. Pitää vaan odottaa ensi viikkoon niin saan sinne jotain hommattuakin. Vois laittaa ihan parvekelaatikotkin kukille. Saa nähdä mihin rahkeet sitten riittää.
4.päivä tulee Soniphereläisiä pikavisiitille Savon suunnasta. Kiva nähdä edes pikana. 15.päivä sitten pukkaakin Kotiteollisuuden keikkaa kera Sannan! Onneksi on kaikkea kivaa odottamassa ja jopa meinaa kiirettä pukata.

Kävin perjantaina tutustumassa Riihenaikaan. Alan käymään tuolla vähintään kerran viikossa. Siellä räätälöidään mulle sopiva "paketti" ja mulla on siellä tukihenkilö joka voi auttaa mua tyyliin missä vaan. Nyt oikeesti tuntuu siltä, että saan tukea ja apua. Ja osaan sitä ottaa vastaakin.


Maanantaita makkarat!

6 kommenttia:

 1. Hyväntuulista tekstiä jälleen =) Me like <3

  VastaaPoista
 2. Ciao!

  Riihenaika vaikuttaa mielenkintoselta, hyvä hyvä!

  Ensimmäinen lapsenvahtiajatus meni mönkään...mutta ens viikolla kyllä vasta selviää, että tarviiks sitä. Keksin sitten b vaihtoehdonkin, mutta kysyn sitä sitten kun tiän onko tarvetta...ja joka tapauksessa tuun mutta yöllä tosiaan pois sitte!

  Ny onkin kesäkukkatarjonnat parhaimmillaan...oon vaan kuolaillu ohi kävellessä, mutten oo pahemmi saanu aikaseks ittelle laittaa.

  Onks sulla jtn oikeeta tuparilahjatarvetta vain tuonko jotain pimeetä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanon, että ei tarvitse tuoda mitään. Tuot kuitenkin vaikka sanoisin niin. Tuo siis jotain pimeetä...ne on aina parhaita ;)

   Poista
 3. Äitee täällä :D Nämä postaukset vaan paranee, Sinulle tulee kiire kesä tuota menoa ♥ Onnen potkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo niin taitaa tulla kiirettä. Mutta ihanaa kun ei enää juurru sohvaan kiinni. Siinä onkin jo tarpeeks pitkään notkuttu. Ja toi mikä tossa on hyvä kun on ammattilaisten kanssa tekemisissä niin osaavat sitten toppuutella tarvittaessa jos vaihti kiihtyy liikaa.

   Poista