tiistai 30. lokakuuta 2012

Ei vanha enää jaksa

En oo vieläkään toipunu viikonlopusta. Mieli on siis virkeä, mutta kroppa ei. No mielen virkeydestähän kaikki lähtee. Eli siis hyvähän se näin on. Olin taas täysylläpidossa Sannalla. On se ihanaa, että on tälläisiä ystäviä olemassa. Oli kyllä niin hauskaa taas. Kikateltiin ku pikku tytöt. Tampere tai siis Nokia on nykyisin mun toinen koti. Mä oon yleensä kylässä ihan surkee, siis en osaa olla ns. normaalisti.

Suunniteltiin Sannan kanssa jo Hynys vessaa mullekin. Nythän mä sen sellasen voin tehdä ku ei ole kukaan estämässä. Muutenkin pitäs jaksaa vähän laittaa hyllyä sun muuta. Saisin noita esineitäni paremmin esille. Ja monta on ideaa päässä ku jaksas vielä joskus toteuttaakin. Esim. unisiepparin haluan vielä joskus tehdä. Mutta haluan tehdä sen oikein eli pitää perehtyä asiaan tarkemmin.


No eipä tässä kai kummempia. Lasten kanssa hääräillään kaikkea mitä nyt niitten kanssa häärätäänkin ;:)


8 kommenttia:

 1. Eikai sulla vaan ole jonninsortin Hynys-pakkomielle?? Pelottavaa!!!

  VastaaPoista
 2. No ei ole ei. Tää on sellasta läppää minkä joku tajuu ja joku ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä, eikö sulla ookkaa Hynyspakkomielle niinku mulla, luulin että ollaan sen suhteen samikset ;D ;D
   BTW...oisko röhönauru muute parempi ilmasu ku kikattelu :D :D

   Poista
  2. No tottakai mulla on ;)
   Joo ja röhönauru on varmaan kuvaavampi ;)

   Poista
 3. No hyvä..Oishan se aika säälittävää jos jonkun elämä pyörisi vain jonkun julkisuuden henkilön ympärillä..Ei siinä mitn pahaa ole, mutta kuitenkin...

  VastaaPoista
 4. Siis oikeesti on hienoa että oot löytänyt elämääs erilaisia asioita ja jaksat ja haluat niitä tehdä..Olen ollut tässä sellainen sivusta seuraaja ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo Hynys juttu taisi olla tarttuvaa :D :D Pääasia että hauskaa oli, olen kuullut että olikin ♥

  VastaaPoista
 6. Säälittävää olis jos jollain olis ongelmaa sen kanssa mitä joku tekee vapaa-ajallaan..niinkauan kun se ei ole keneltäkään pois tai satuta ketään niin mitä merkitystä?? Hohhoijaa...

  VastaaPoista