lauantai 13. lokakuuta 2012

Miniloma

Ens viikon perjantaina lähden minilomalle Tampereen suuntaan. Luvassa keikkailua, kynsiä ja paljon naurua. Meen siis Sannan luokse. Ois tarkotus pitkästä aikaa tehdä rakennekynnet. Pitää kattoa, että on kaikkia tarvikkeita olemassa ja sitten vaan hommiin. Olen paikan päällä pari yötä. Tää tulee nyt niin hyvään saumaan kun en oo aikoihin käyny missään. Irtiotto näistä kuvioista on juurikin se mitä tarvitsen.

Lapset on mun luona nyt taas pe-pe. Ihanaa on olla mussukoiden kanssa. Vähän kränää on aina nää ekat päivät, mutta sitten se lähtee kyllä suttaantumaan. Tekis mieli oikein askarrella joku päivä. Sain yhden vinkin mitä vois tehdä vaahteranlehdistä. Katotaan saisko sen jopa toteutettua. Suunnitelmissa on myös tehdä valjaat tolle Lunalle. Kun se on silleen vähän hassun mallinen ku siinä on puolet kääpiöpinseriä ja puolet chihua. Eli kaula on pieni, mutta rintakehä isompi ku chihulla. No katotaan millaset saan tehtyä. Ja, että riittääkö kärsivällisyys. No se jää nähtäväks.

Tänään vietin aikaa äitinä ja tätinä ja tyttärenä. Oltiin siis mammalla. Tosin en siellä ite ollu koko ajan ku piti vähän suhaa edestakasi.

Tällästä tänne näin lauantaina :)

Loppuun kuva kesältä. Ja ei en ole kihloissa..koitan vaan piilottaa tatuointia sormuksilla


2 kommenttia: