tiistai 16. lokakuuta 2012

On se syksy

On se oltava syksy kun mäkin tarttisin jo jonkun näköstä takkia. Takki on tosin kaupassa, että sieltä se ei paljon auta. Paljon ois vaahteranlehtiä kerättäväks. Niistähän vois tehdä vaikka mitä kivaa. Kun vaan sais aikaseks. Ehkä sitten syssymmällä.

Tällä viikolla on lapsilla to ja pe syyslomaa. Ei oo mitään suunnitelmissa eli oleilua kaiketi vain. Perjantaina lähden sitten sinne Tampereen suuntaan. Perjantaina Kotiteollisuutta ja lauantaina ex tempore Stam1nan keikka. Enpä oo heidän keikalla koskaan ollutkaan. Ihanaa kun on tällänen reissu tiedossa. Alan pikku hiljaa oppia tekemään jotain vain itselleni. Vaikka syyllisyys monesti kalvaakin. Vähän ku joku läheinen ois kuollu ja naurais niin tulee huono omatunto. No pikku hiljaa.

Täti ja sen mies on Ranskassa. Ilmoja kuulema pitelee. Laitoinkin tädille osoitteen tänne mun blogiin eli tervetuloa lukemaan jos tänne löydät :)

Eilen oli siskon tytön nimipäivät ja niitä juhlistettiin sitten pienellä porukalla mammalla. Eli hulinaa on riittänyt. Siskon lapset oli täällä meillä melkein koko sunnuntai päivän. Eli jos sitä sitten tänään otettaisiin ihan rauhallisesti omalla porukalla. Kivaahan se on, että on ohjelmaa, mutta pakko pysähtyäkin joskus. Säärystimet lupasin siskon tytölle nimppari lahjaks ja niitä nyt tässä pitäis alkaa pikku hiljaa väsäämään. Tai sitten teen niitä sitten perjantaina juna matkalla. Nää on niin hektisiä viikkoja ku lapset on mun luona. Menee yhdessä hujauksessa.


Hauskaa tiistaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Kannattaa kerätä ne kyllä nyt jo jemmaan, meinaan kohta tulee lunta :D
    Kiitos samoin sinne :)

    VastaaPoista