tiistai 4. lokakuuta 2011

Anonyymit

Saavat mun puolesta kommentoida taas. Otin sen eilen veks, mutta en aio antaa anonyymille/-meille sitä iloa, että luulevat mun nujertuneen :)
Jos olisin nujertunut se olisi tapahtunut jo aikoja sitten :)

24 kommenttia:

 1. Ihanata ihanata :)Vahva taipuu muttei taitu.

  Se H.S taas.

  VastaaPoista
 2. Miksi ihmeessä nyt mukamas luulet että meidän tarkootus olisi millään tapaa nujertaa sinua?

  VastaaPoista
 3. Ano, niin en mä tiiä oliko vähän vahva vertaus tai väärin asettelu toi nujertaminen. Itsehän mä itseni nujerran, jos annan ulkopuolisten kommettejen vaikuttaa muhun. Mutta siis nyt en anna eli en nujerru

  VastaaPoista
 4. Noniin..Eiköhän kuitenkin jokainen ihan itse "nujerra" itsensä, ei siihen muiden apua ole ennenkään tarvittu..

  VastaaPoista
 5. Ano, ei se nyt ihan noinkaan ole. Mutta en aio provosoitua tästä. Kun et edelleenkään uskalla kommentoida kuin anonyymisti vaikka jo nätisti sitä pyysin. Mulla on sellainen perjaate, että se mitä sanon netissä pystyn sanomaan suoraanpäin naamaakin ja omalla nimellä tai nimimerkillä.

  VastaaPoista
 6. Itsensä nujertaminen ja nujerretuksi tuleminen..
  Olen vahvasti sitä mieltä että toiset ihmiset ovat loistavia nujertamaan muita,ja saattavat jopa saada siitä riemua itselleen,ikäänkuin nostaa itseään koholle polkemalla,mitätöimällä sekä vähättelemällä muita.Päättääkö joku ihan tosissaan aamulla herätessään että "tänään mä nujerran itse itseni..." Ei kai sentään kuitenkaan..mutta joku aamulla herätessään saattaa ajatella "tänään mä nujerran sen tyypin.."

  Kukas muukaan kuin H.S

  VastaaPoista
 7. No johan on kaikillä mielipiteitä tästä anonyymisti kirjoittelusta, huhaheijaa ja rommia pullo vaikka tähän väliin :D
  Tarviiko nyt täst näin iso numero tehdä, vai teetkö sen nyt omassa pienessä mielessäsi???!!

  Terkuin P.P vm-75 :)

  VastaaPoista
 8. Olisiko Anonyymien vaikeata kirjautua ihan kunnolla tänne, olisi niinkuin mukavampaa :)

  VastaaPoista
 9. Joidenkin elämä perustuu toisten arvostelemiseen ja latistamiseen kun ei ole omaa elämää laisinkaan paitsi kulisseissa jolla näytetään muille ihmisille että menee mukamas hyvin vaikka kaikki on vaan tasasta paskaa. Mun ei onneksi tarvii näytellä vaan voin rehellisesti sanoa suoraan asiani. Sen voin suoraan sanoa tässä mulla on ihana vaimo ja kaksi aivan ihanaa lasta rakastan ylikaiken heitä ja en anna kenenkään koskaan satuttaa niitä. T. Hannu Hedman alias h23

  VastaaPoista
 10. h23, kiitos armaani. Mäkin rakastan sua ylikaiken niinkuin meidän rakkauden hedelmiäkin.
  Se tässä on tuntunutkin melko pahalle kun on viitattu siihen, että mun pitäs ottaa voimavaroja lapsista ja luulis, että pystyisin sitten ottamaan niskasta itseäni kiinni yms. Itse tokin tiedän miten asia on ja monesta asiasta olen itseäni syyllistänytkin. Se on vain todella inhoittavaa, että viitataan laiskuuteen ja saamattomuuteen. Nämä on sellaisia ilmaisuita mitkä kertoo ihmisen luonteesta. On helppoa sanoa asioita näppiksen takaa ja arvostella. Ja siis sehän on totta, että olen itse alkanut näistä asioista kirjoittelemaan. En usko, että ihminen joka ei tiedä musta jotain kommentois noin. Ja kun en ole mistään lääkityksestäkään puhunut ja niihin viitattiin. Eli mulla on syy miettiä, että kyseessä on ihminen kenen tunnen.

  VastaaPoista
 11. Jos sä puhut toimintapäivä kirjotuksessas -muusta lääkityksestä- niin ihmiset varmasti olettaa sulla olevan jonkunlaisen lääkityksen!

  T. Ano jota et varmaan tunne

  VastaaPoista
 12. Raukkamaista kirjoittaa anonyyminä.
  sen minä vaan sanono.

  tsemppiä Riittis!! <3

  ( en tosin minäkään tänne pääse kuin anonyyminä, mutta ELTSU tässä huutelee :D)))

  VastaaPoista
 13. Ano, mutta et ainakaan tiiä, että mitä lääkkeitä mulla on ja minkä verran. Jos osaat neuvoa asiassa, että kannattais kokeilla lääkkeetöntä elämää niin mihin perustat tämän mielipiteen? Onko sulla omakohtaisia kokemuksia tai oletko alan asiantuntija?

  VastaaPoista
 14. Niin, onhan se raukkamaista ja ihan kamalaa kirjoittaa anonyyminä..Niin kuin itsekin..Sama selitys kuin sinulla, en pääse muutoin kommentoimaan.Ja jos sallitaan anonyymit kommentit, niin kannattaa sitten kiltisti sietää kaikki mitä sieltä tulee, hulluja on liikenteessä :D

  VastaaPoista
 15. Olenhan mä sietänytkin. Ja kyllä ensimmäinen asia missä olen sun kanssa samaa mieltä. Hulluja on liiketeessä. Ja ne kun ei vielä itse tajua olevansa hulluja.

  VastaaPoista
 16. Hmm...jos siis sallii anonyymien kommentit niin se oikeuttaa anonyymit kommentoimaan mitä tahansa..mielenkiintoinen ajattelumalli. Monesti jään nykypäivänä mjettimään seuraavaa asiaa..valloillaan on ajattelumalli "minulla on oikeus" sanoa,tehdä ja kohdella muita miten itse haluan,itsekkyys ja minäkeskeinen elämän asenne,ei yhtään kyetä ajattelemaan miltä itsestä tuntuisi jos sama käytös kohdentuisi itseen,asettumknen toisen asemaan on taito jota kaikilla vaan ei ole,tai edes halua moiseen. Iloitseminen toisen puolesta on vähintään yhtä vaikeaa. Hulluutta ja hulluja on liikkeellä,ja tulee olemaan,muttaonko sosiaalinen (tässä tapauksessa netti) taidottomuus hulluutta,en usko,eikä se hulluuskaan oikeuta toisen loukkaamiseen tai pahan mielen tuottamiseen. Huvittavinta on se että vastuun omista sanoista voi helposti vierittää toisen niskoille "kun kerran sallit anot kommentit niin kestä sitten" verukkeella,missä on yksilön vastuu omista sanoista? Taas se minä keskeisyys..voin siis tehdä,sanoa mitä vaan mutta itsehän kerjäsit..joo-o.

  Huitokaa te Riittistä,minä huidon teitä.

  Kukapa muukaan kuin H.S

  VastaaPoista
 17. H.S (V5), viisaita sanoja kuomasein <3

  VastaaPoista
 18. Hullujakin monen laisia

  VastaaPoista
 19. Ano, niinkuin ihmisiä yleensäkin on monenlaisia. Hullun voi määritellä monella tapaa. Itse sanon itseäni hulluksi, jolla tarkoitan siis vanhahtavaa sanaa ihmisestä joka on mieleltää sairas.
  Itsehän alotit puhumaan hulluista. Ja et vastannu kysymykseen minkä esitin. Mutta se on toki oikeutesi. Mutta luulisi, että nimettömästi pystyisit siihen vastamaan. Mä sentään omalla naamallani (tosin vapaaehtoisesti) uskalla puhua asiasta joka leimaa ihmistä ja sä olet hyvä esimerkki siitä kuinka takapajuinen ajattelutapa on edelleenkin mielenterveysongelmista. Jos asiasta mitään tietäisit en heittäisi tuollaisia typeriä kommentteja.

  VastaaPoista
 20. Mistäs tiedät kuinka paljon mä jostain tiedän?.

  VastaaPoista
 21. Aatellappa jos puhunkin kokemuksen syvällä rintaäänellä. Jos tässä oliskin pientä vinkin poikasta mitä kannattais kokeilla. Mut näyttääpä rouva olevan kuitenkin koko ajan oikeassa. No jäämpä taustalle seurailemaan, kuinka sinä selviydyt ja millä tavoin.

  VastaaPoista
 22. Ano, mä juurikin kysyin sulta, että onko sulla omakohtaisia kokemuksia, mutta et vastannnut siihen. Ja jos sulla ois/on omakohtaisia kokemuksia niin sulle autto se, että joku sano sua laiskaks ja saamattomaks. NÄIN ON. Ja jos olet sitä mieltä, että mä olen oikeassa niin miksi sitten edes puhut muuta kun olen kerta sunkin mielestä oikeassa.
  Ja kyllä mä selvidyn tavalla tai toisella. Ja mun historian huomioon ottaen olen selvinnyt erittäin hyvin. Ja siis turhaa sä taustalle jäät, kerro vain mielipiteesi, mutta älä vihjaile vaan puhu suoraan.

  VastaaPoista
 23. Minkäs takia sä olet sitten sairastunut? Auttaisit varmaan muita (jos niitä on) kohtalo tovereitasi jos sairastumisella sama syy. Ja samalla ne vois auttaa sua jos sellaisia siis on kertomalla omista tarinoistaan sulle. Ehkä joku oma postaus aiheesta ois hyvä.

  VastaaPoista
 24. Ano, en rehellisesti osaa sanoa miksi olen sairastunut. Kaksisuuntainenmielialahäiriö on sellainen, että se ei vaadi mitään draumaattista tapahtumaa, että siihen sairastuu. Eikä kyllä muutkaan mielenhäiriöt sitä tarvitse. Tosin draumaattisperäiset ovat oma lukunsa.

  VastaaPoista