lauantai 15. lokakuuta 2011

Kaikenlaista

On ollu taas niin aktiiviviikko, siis ainakin meikäläisen mittapuulla. Mies on laittanu olkkariin uudet hyllyt tuppeensahatusta puusta. Ja siis ostin puuta 6 x 155 cm ja 4 x 200 cm. Ja näistä maksoin siis 10€ (otan kuvia jahka saan aikaiseksi). Sitten ostin pari ryijyä 20€/kpl ja nekin mies laittoi seinälle.
Kaverilta sain kolme mattoa, tyynyn päällisiä ja verhoja. Kävin eilen Ikeassa ostamassa 0,95€ tyynyjä 10 kpl. Sohvaan kuuluviin tyynyihin laitettiin 2kpl/päällinen ja sitten näihin mun kaverin antamiin tuli 1 per päällinen. Eli siis kaikenkaikkiaan 9,90€ tuli maksamaan kun laitoin kaikki tyynyt ryhtiin sohvassa. Toki iso kiitos siitä kuuluu hyvälle ystävälleni. Kenkäkaapin eteiseen ostin huutonetin kautta ja sen hinnaksi tuli huimat 7€ ja se on sellainen joka juuri sopii sinne.
Keskiviikkona sain "halvauksen" ja pesin tuulikaapin, eteisen ja olkkarin varsiharjalla ja kloritilla. Eilen pesin sitten vielä keittiön samalla konstilla. Nyt on ainakin puhtaat lattiat ja saa pidettyä ne puhtaana hyvin pitkälti perussiivouksella.
Lastenhuoneet on edelleenkin siivoomatta. Miehellä oli/on keuhkoputkentulehdus niin hän nyt ei pysty alkamaan projektiin ja yksin en uskalla alkaa siihen souviin. 
Pyykkiä on ihan järkyt määrät kun en näitten  kaikkien touhotusten keskellä oon saanu aikaseks pestä pyykkiä. Nyt oon alkanu sen perkaamisen.

Viikko on ollu aika omituinen. Välillä on ahdistanu ihan sikana ja välillä on menny liiankin kovaa. Mutta enemmän mä olen fyysisesti väsynyt kuin henkisesti. Nimittäin tää siis "uusi" koti tuo voimaa ihan sikana. On ihanaa tulla ovesta sisään tai liikkua täällä ku joka paikka on siistiä ja puhdasta. En tiedä voitteko edes ymmärtää, että miten vaikeaa on ollu ku ei ole jaksanu siivota ja on istunu sohvan nurkassa kaiken moskan ja paskan keskellä. Ja sitten kun pikkusen sai siivottua se jäi aina kesken. Nyt tää totaalinen raivaus onneksi saatiin tehtyä. Päätettiin ettei missään oikasta, että saadaan kaikki siistiksi. Ja näin on toimittu. Muutamia isompia projekteja mm.uuninpuhdistu on tekemättä.

Vaikeaa malttaa kun olen ihmisenä kaikkimulleheti tyyppinen ratkaisu, mutta tämäkin on opettelussa ettei kaikki voi mennä aina niin.

Hyvät viikonloput kaikille

5 kommenttia:

 1. No varmasti on ihana nauttia nyt kättensä jäljistä ja niistä miehen käsien jäljistä myös ;)
  Haluaa lisää kuvia kehiin! :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No ensimmäinen kommentti lensi taivaan tuuliin..

  Olipa halpoja tyynyjä ja oletpa ollut aikaansaapa! Itseä odottaisi yksi ja toinenkin siivousurakka. Tänään on pyöritelty vaan pesukonetta. Huomenna sitten.

  Kiitos ja hyvää viikonloppua teille sinne!
  t.Paula

  VastaaPoista
 3. Kannattas jo alottaa ne lastenhuoneet, niin pääsee se mieskin mukaan, kuha tervehtyy..Pikku hiljaa alotat yksinään, siitä se lähtee..ei saa kesken kaiken lopettaa!!

  VastaaPoista
 4. Ano, ei oo kesken kaiken lopetettu. Mä tiedän itse paremmin, että mun ei kannata mennä yksin niitä siivoomaan kun tiedän etten ole vielä siinä kunnossa, että se onnistuisi. Ja kun en mä pysty pikku hiljaa tekemään vaan pitää saada tehtyä kaikki kerrallaan. Mutta siis selvääkin selvempää on se, että kesken kaiken ei lopeteta eikä ole loptettu

  VastaaPoista