lauantai 1. lokakuuta 2011

Ennen ja jälkeenNyt on ahkeroitu. Olo on väsynyt, mutta äärimmäisen onnellinen. Tuulikaapissa on vielä vähän järkkäiltävää. Eli siellä ei ole sitä kenkäkaappia vielä kun odotan meneekö se huuto läpi.

Ja nyt niitä kuvia :)

Olkkarista tuulikaappiin päin

Tuulikaapista olkkariin päin

Eteisen hirvitys

Tässä yllä kuvat ennen. Siis nää on kammotuksia, mutta pakko laittaa niin huomaatte eron :)

Perintö senkki


Miehen valtakunta

Olkkarista eteiseen
Eteinen


Eteinen toisesta suunnasta
Eteistä

Olkkari

Rukki ja nojatuoli

Eli tässä nää kuvat. Mulla on vaikka mitä ideoita lisää ja kerron niistä sitten myöhemmin.

17 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää =) Eikä noi ennen kuvatkaa ainakaa mua mitenkää järkyttäny =D

  VastaaPoista
 2. Eteisestä tuli valoisa! Tykkään tosta seinästä, jossa peili. Hankala tila tosiaan, kun haarautuu joka suntaan ovia. Hyvä tulos!

  t.Paula

  VastaaPoista
 3. No johan on suuri ero kuvilla, siis juuriki ennen ja jälkeen..Loistavaa, nyt vaan pidätte siistinä koko kämpän!!!

  VastaaPoista
 4. Hiano tuli, on kun eri paikasta kuvattu!
  Vitsit että ne huudot on aina niin jänskiä, mulle käy aina niin, että joku menee viime sekunneille nostaan niin että juttu jää multa saamatta....räyh :D :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuli erinäköistä, hieno kerrassaan :) Tuon perintösenkkisi voisin mieluusti ottaa, olisi käyttöä :D Tuo nojatuolikin on ihan minun näköinen :D Meilläkin vaihtui olkkarin kalujen paikka, piristää kummasti ja saa nurkat siivottua :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille. Mä oon niin onnellinen. Otan tossa vielä yksityiskohdista ens viikolla kuvia niin päästään oikein mässäilemään ;) ja tosiaan mulla on tossa muutama idea kytemässä jo ja se tarkottaa rankkaa kirppis kiertämistä :D

  Leena, mua järkytti

  Paula, joo toi on kovin rikkonainen toi käytävä, mutta onnistuimme mielestämme mainiosti saamaan sen kokoon :)

  Ano, joo nyt ei kyllä enää tollasta ruljanssia haluta. Eli todellakin viikko siivoukset tullaan tekemään

  Sanna, kiitos kiitos. Mä olen tyytyväinen. Mulla on siinä korotuslaskuri eli ei tarvii ihan koko ajan kytätä ;)

  Tuula, joo toi senkki on ihana ja kun se on koko puuta niin on mahtava. Kaupan päälle siinä on vielä mamman ja vaarin tuoksu.

  Itse on varsin tyytyväinen tohon rukkiin kun ei ollut niinkuin missään aikasemmin.

  VastaaPoista
 7. Joka päivä ku jotakin siivoo ni ei paska kasaannu. Lisää taulua seinään sinne sohvan taus seinälle. Tai nyt se on hieman orvon näkönen pelkästään niillä mitä siellä nyt ikinä onkaan.

  VastaaPoista
 8. Ja jotku kivat verhot, ni avot se on siin

  VastaaPoista
 9. Ano, joo sohvantaus on vielä duunaamatta ja taulujahan meillä on vaikka kuinka paljon ku mies niitä tekee. Verhotkin on tulossa, mutta ei tähän hätään vielä ku aattelin tehdä itse. Kaverilta saan sellaset verhot mitä sitten itse modifioin.

  VastaaPoista
 10. No huh onhan noissa ennen kuvissa joo aikalainen muutos vielä tota ennen kuviin.. Kuis pitkää meinasit nyt olla hyvässä kunnossa? Joo ei mitn propsit sulle. siis teille. Sit viel ne lastenhuoneet ja makkari ni sit kelpaa. Peace

  VastaaPoista
 11. Ano, kuinka pitkään meinaan olla hyvässä kunnossa...no kun se ei ole meinaamisesta kiinni. Jos se ois niin en ois meinannu koskaan olla huonossa kunnossakaan. Toivottavasti tää ois nyt vähän pysyvämpi olotila.

  VastaaPoista
 12. Tauluja tauluja ja verhot hei!!!!Muuten hirveen kolkko ja kylmä...Ja muut huoneet kondikseen samaan syssyy, ettei fiilis katoa taas kesken kaiken

  VastaaPoista
 13. Ano, niinkuin olen tossa jo maininnutkin niin verhot on tulossa ja verholautaan tulee hyllyt. Ja pari ryijyä on tulossa ja tauluja meillä on vaikka kuinka kun vaan saadaan laitettua. Ja se, että kun mulla on kakssuuntaseen taipuvainen diagnoosi niin on ihan pakko olla hetki paikoillaan tai muuten heittää yli. Mutta tällä viikolla joka tapauksessa ollaan loput laittamassa kuntoon. Tämä päivä on välipäivä ja huomenna tee taas jotain ja sitten illasta on vanhempainilta. Voi kuullostaa vähälle, mutta pitkään sairastanneelle tälläinen rypistys on melkoinen.

  VastaaPoista
 14. No johan tuossakin on paljon..Toivottavasti fiilis pysyy eikä tuu mitään takapakkia taas, että hommat jää kesken kun niin hyvin alotettu..
  Ootko varma että huomenna jaksat jotain tehdä kun on se vanhempain iltakin? ne on tosi raastavia, vie kaikki voimat ja mehut kokonaa..sitten on niitä arvostelevia ihmisiä siellä joiden lapset on parempia kuin sinun..Tiedän...

  VastaaPoista
 15. Ano, pitää kattoo joo sitä huomista. Laitoin tosta aiheesta vielä erillisen postauksen. En siis mitenkään ole hermostunut ajattelin vain selventää asiaa. Kun kuitenkin on tarkoitus puhua ihan suoraan :)

  VastaaPoista
 16. Se on kyllä hienoa että puhut suoraan asiat. Mutta aina ei kannata sitten kaikkea ihan liian suoraan kertoa..Monilla on ennakkoluulonsa kaikkea kohtaan.

  VastaaPoista
 17. Ano, mä taas olen päättänyt, että kerron kaikki suoraan niin jos joku ennakkoluuloinen muuttaa mielipidettään olen saavuttanut jotakin.

  VastaaPoista