keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kuvia kuvia


Laittelen vihdoinkin vähän lisää kuvia. Tässä viereissä oleva ku on olohuoneesta. Ja tuohon tulee vielä verho jahka muistan ottaa koneen äitiltä. Toi kattokruunu löyty äitin varastosta ja on peruja isin isoisän takomosta. Voisinkin muuten joskus ottaa kuvia noista kaikista taotuista perintökalleuksista. 


 Nämä purkit löytyivät myöskin äitin varastosta. Noi tummemat on mummin peruja (äitin äitin) ja toi reunimmainen on taas mamman peruja (isin äiti). Kuva kulma on omituinen, mutta mun kuvaustaidot ja maltti on sitä tasoa, että tällästä tulee.
Tässä toinen ryijyistä. Tämä olohuoneen seinässä.


Ja tässä toinen ryijy rukin takana. Ei ole vinossa vaikka tässä näyttääkin siltä.

Näitten hyllyjen tilalla oli aiemmin Ikean Lack hyllyt. Ja nyt siis tuota ihanaa tuppeesahattua keloa. Ihana löytö.Vessakin on uudistunu. Tosin aiemmasta ei ollutkaan kuvaa.Lisää vessaa.


KukkahässäkkäTämä ei ole "uusi", mutta laitan kuvan nyt tästäkin. Meijän lyövä kello ja mun ihanuus. Olen tottunu, että on ollu aina kotona löyvä kello ja se tuo tunnelmaa.

Tässä siis pääsääntöisest nyt vain kuvia. On taas kovin suunnitelmaa päässä. Tosta tuppeensahatusta laudasta tulee vielä keittiöön vastaavalla tavalla ku olkkarissa hylly ja siihen luonnollisesti kaikkea. Meillä on keittiössä kulmakaappi joka on mummin perintöä. On ollu punanen ja siihen on vedetty ruskee petsi päälle. Nyt on tarkoitus maalata se joko kerman tai harmahtavan värikseks.

Ihanaa kun on kaikkea kivaa suunnitteilla. Ja lastenhuoneidenkin siivous on aloitettu.


Keskellä viikkoa, keskelle viikkoa mars mars.7 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää =) Noi hyllyt on IHANAT!

  VastaaPoista
 2. On muuten oikeesti tosi kivan näköset nuo hyllyt! Ja kylläpä teillä on nyt kodikasta, varmasti on niin voittaja fiilis kun olla voi :)

  VastaaPoista
 3. Eiks olekin kivaa saada aikaan aivoissa muhineita ajatuksiaan :)
  -tarjah-
  Vanhasta talosta

  VastaaPoista
 4. Vitsit mitä kaikkee hienoo, hyvältä näyttää. Noi purkit on ihan mahtavat! En oo koskaan nähny tommosia. Kelohyllyt kanssa ylihienot :) Meniks multa jotenkin ohi, mutta mistäs ne oli?
  Kello on kyllä tosi ihanuus jos on tottunu niihin lyönteihin...:P :D :D (ai, nyt kello on viis...ja nyt kuus....)

  VastaaPoista
 5. Leena, kiitos. Munkin mielestä näyttää kivalle. On ihanaa olla ku on ihanaa :)

  -tarjah- on joo ihanaa kun saa vihdoin toteutettua itseään

  Sanna, mä arvasin, että sä diggaat noista purkeista. Noi kelot on hommattu huutonetistä. Laitoin tonne yhteen postaukseen niistä. Eli siis ne on hommattu ihan lautoina. Joku oli laittanut sisustus seinää ja oli sitten jääny ylimääräsenä 6 x 155cm ja 3 (tai 4) x 200cm ja maksoin noista siis 10€. Ja on vielä tulossa lisääkin niitä tänne meille :)

  VastaaPoista
 6. Aira, meinasin unohtaa sut ;) on tosiaan NIIN voittaja fiilis ja tätä hypetystä nyt mitä ilmeisimmin jatkuu. Niin ja kiitos. Munkin mielestä on kodikasta nyt. Keittiön kimppuun on seuraavaksi tarkoitus käydä

  VastaaPoista
 7. Ihania juttusia! Tuo tuppeensahattu lauta on kyllä nättiä. Meillä on siitä kellarikerroksen pukuhuoneen seinät. Antaa aika kivaa tunnelmaa :)
  Nautihan olosta!

  - E.L

  VastaaPoista