perjantai 7. lokakuuta 2011

Jaksaa jaksaa

Tai sitten ei jaksa. Eilen hain laudat, ryijyn ja sen pesurin. Sitten toki innostuin "kokeilemaan" sitä pesuria. Eli pesin ohimennen sohva ja kolme mattoa. Nyt on oikeanpuoleinen käsi aivan saatanan kipee ja jumissa, samoin selkä. Mies laittoi niitä tupeensahattuja "lautoja" hyllyiksi vaikka minne. Laitan kuvaa sitten kun jaksan ottaa  niitä. Tänään pitäs vielä käyttää ahkerasti pesuria on se palutetaan illasta. Voin muuten kertoa, että aivan järkyttävä määrä lähti likaa sohvasta. Siis ihan kauheeta, että voi olla noin likanen.
Mä oon nyt NIIN poikki. Toivottavasti saisin itteni pidetty suurinpiirtein kasassa. Nimittäin huomenna on se Jompen koulupäivä ja äitin vienti rantaan. Voi olla, että se vienti jää miehen kontoille.

Nyt takavasemmalle. Jatka myöhemmin, jos ois vähän parempi fiilis. Kun nyt luulis, että ois ilonen (tai olenhan mä) kun on saatu laitettua vaikka mitä. Mutta ku väsyttää...

2 kommenttia:

  1. Aikas tehokas se pesuri kieltämättä on :) Minä en meinannut uskoa että meidän sohvasta lähti niin likainen vesi. Minä tsempaan myös, jaksaa, jaksaa ♥

    VastaaPoista
  2. Lainasitteko joltain tutulta vai vuokrasitteko jostain? Tarttis varmaan pestä toi meidänkin valkoinen sohva, joka ei kesän jäljiltä oo ihan valkoinen. ;)
    Huilaahan välillä...

    Eve

    VastaaPoista