sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Ihana sunnuntai

Keittiö on nyt raivattu, roskia ja mainoksia viety pois. Lastenhuoneet pitää vielä siivota, mutta ne on ensi viikon hommia ne, samoin meijän makkari. Mutta ne nyt menee tossa ohi mennen ku on vauhtiin päässy :)

Käytiin koirien kanssa metsälenkillä. Siellä sielu lepäs pitääkin alkaa käydä siellä useammin ku tuli niin rauhallinen olo.

Mä olen tämän siivous projektin aikana tajunnut paljon asioita. Oon löytänyt itsestäni uusia piirteitä ja taito alueita miten en tiennyt olemassa olevankaan. Ja ei ole ahdistanut koko viikonloppuna vaan päinvastoin tuntuu, että siivouksen myötä päästin itsestäni ulos saman verran paskaa ku meni imuriin ja roskikseen. Halpaa ja hyödyllistä terapiaa siis. Oon nauranut viime päivät niinkuin ennen nauroin olen vihdoinkin osannut tai sanotaan ennemminkin pystynyt nauttimaan pienistä asioista ja olen itsestäni äärimmäisen ylpeä. "Minä osaan ja pystyn" vaikea selittää sitä kuinka voi tuntea itsensä arvottomaksi kun ei pysty tekemään muutakuin ruuasta paskaa. Vaikka mulla on tsemppaava mies niin ei se riitä jos ei anna itselleen lupaa. Jos mies ei ymmärtäis niin me oltas erottu jo aika päiviä sitten. Mutta onneksi mulla on noin hyvä mies. Ja olen mä myös hyvä vaimo, mutta vaimo ei ole aina niin pirteä ja vaimo saa silloin levätä. Kyllä vaimokin antaa miehen levätä silloin kun siihen on mahdollisuus.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana viikonloppu <3 Nyt taas kynttilöitä palamaan ja nauttimaan kodikkuudesta.

Sunnuntain jatkoa simpanssit :)

5 kommenttia:

 1. <3 Ihanan onnelliselta kuulostat, ja olet sen ansainnu!

  VastaaPoista
 2. <3 Ajatuksin mukana

  Eve

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. ^kuhan sekoilin ja olin siis sanomassa että:

  Ihanaa viikon alkua sinne :)

  Täälä koitetaan orientoitua uuteen (vanhaan) työpaikkaan :P

  VastaaPoista