perjantai 28. lokakuuta 2011

Tänään käyn imuroimassa ja pyyhkimässä pölyt äidillä. En siis mitenkään kiillottele täällä sädekehää vaan on ihanaa huomata, että voin tehdä jo jotain. Tosin meinaa väsyttää ihan sikana, mutta aion kuitenkin suoriutua. Eilen olin systerillä PartyLite kutsuilla. Oishan siellä kaikkea ihanaa, mutta hinnat on niin rouheet, että tyydyin vain ihailemaan tuotteita. Oli tosin kiva käydä paikassa missä oli ihmisiä.

Huomenna onkin sitten tosi jännä päivä. Tapaan mun enon ekaa kertaa. Eli siis ukilla on yksi avioliiton ulkopuolinen lapsi ja nyt kun mummi ja ukki on edesmenneitä ovat sisarukset ottaneet yhteyttä tähän velipuoleen ja huomenna näemme sitten porukalla. Aina jännää. Näin jo untakin siitä ja olen tätä nyt panikoinut usemman viikon. Toivottavasti huomenna ei ole ihan hirvee olo, nää on aina niin jänniä juttuja. Vaikka kaikki muut paitsi tämän uuden enon perhe on tuttuja, mutta silti.


Koti on saatu pidettyä siistiä, mistä olen äärimmäisen ylpeä. Tänään on kotonakin siivouspäivä ja luulen, että menee samaan putkeen ku oon äitillä käyny imureeraamassa. Vaikka nyt jumittaakin niin tuntuu silti siltä, että pystyn puristamaan sen itsestäni. Aika jännä ku suurimmalle osalle ihmisistä se on normaalia, että pystyy suoriutumaan esim. siivouksesta vaikka ei meinaa jaksaa. Mulla se kun en jaksa niin en jaksa. Se ei ole mitenkään sama asia kun ei vaan pysty suoriutumaan. Ja nyt mulla on siis ekaa kertaa pitästä aikaa se tunne, että kun ei huvita, mutta saa kuitenkin tehtyä. Tuntuu melko hyvältä vaikka ryydyttääkin.

Tänään pitää suoritua aikasin nukkumaan, että jaksaa huomisen päivän. Oon varmasti sunnuntaina ihan tasaraha, mutta toisaalta tää stressin aihe on poistunut.


Hauskaa viikonloppua :)

3 kommenttia:

 1. Jopas täällä nyt on päivitelty heti kun silmä välttää :D

  Ootan myöskin sitä keikkaa ja myöskin sitä että pitkästä aikaa me nähdään. Hynystähän mää tässä oonkin jo nähny :D :D

  Hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava lukea postaustasi, täälläkin tuli hyvä mieli :D ♥

  VastaaPoista
 3. Sanna, käännä vaan veistä haavassa :p mä en oo Hynyä nähny aikoihin. Sulla on vessat ja kaikki ;)

  Tuula, kiitos :)

  VastaaPoista