maanantai 3. lokakuuta 2011

Mielen kiekuroita

Pakko tehdä ihan erillinen postaus tästä aiheesta. Kun on kysytty, että kuinka pitkään meinaan olla kunnossa. Niin mitenköhän toi ois...hmmm...en mä meinaa ollenkaan. No siis häh eikai se nyt meinaamisesta ole kiinni. Se on vähän sama ku kysyis, että kuinka pitkään meinaat olla paskantamatta. Puristat vaan persettä ja ei älä älä vaan paskanna ja sitten ku on paska housussa niin voidaan sanoa, että olet epäonnistunut. Voi kuullostaa jostain helpolta, että sitä vaan meinataan olla reippaita. Mutta voi kun oiskin vaan siitä kiinni. En mä ois ees meinannu sairastua. Vai mitä???

Ja sitten vielä asiasta, että laittakaan kaikki nyt samaan syssyyn. Joo laitetaan laitetaan, mutta mun on pakko pitää lepopäivä tai seuraavaks olen maniassa ja sitten mennään taas. Kunnes olen taas lataamo kamaa. Mä koitan tässä kovasti kuullostella itseäni, kerrankin. Ja niinkuin mainittua seinille on vielä tulossa vaikka mitä. Ja verhot ja verholistojen hyllytkin tulee. Ja niistäkin olen maininnut.


Tälläistä tällä kertaa...

9 kommenttia:

 1. Kannattais alkaa miettiä ihan lääkkeetöntä elämää. Kyllä sulla on ne omat Tarja-Anterot siellä joiden kuvittelis pitävän sut järjissään. Kaikkea muutakin tekemistä sulla on ku miettiä omia manioitas. Niskasta kiinni ittees vaa. Mieli virkeeks ja etee päi.

  VastaaPoista
 2. Kannattais alkaa miettiä ihan lääkkeetöntä elämää. Kyllä sulla on ne omat Tarja-Anterot siellä joiden kuvittelis pitävän sut järjissään. Kaikkea muutakin tekemistä sulla on ku miettiä omia manioitas. Niskasta kiinni ittees vaa. Mieli virkeeks ja etee päi.

  VastaaPoista
 3. Ano, no niin sillälailla. Kannattaisko sun miettiä ette kommetoi asiaan mistä et näemmän mitään tajua. Voin kertoa sen, että juurikin noitten omien lasten takia olen yleensäkkään hengissä. Ja lääkkeetön elämä...joo ois kovin kiva. Mutta sitten mä en ole kunnossa. Miettiä omia manioita? Voitko selventäa? Kun pakkohan mun on miettiä kun seuraava kuva on se, että kaikki on ihan perseellään. Joo toi niskasta kiinni on tosi hyvä. Sitä en ole itse kokeillutkaan.
  Otetaan sellainen esimerkki. Sulla murtuu jalka ihan säpäleiksi. Ei leikata sitä, et syö mitään lääkkeitä. Niin mä tulen sanomaan sulle, että juokse juokse, otat nyt vaan ittees niskasta kiinni. Niin mä olen mulkku. Mutta kun mieleltään sairastuneelle sanotaan samalla tavalla niin se on vaan sitä ettei se viitsi ryhdistäytyä. Ja luuletko etten ole itseäni piiskannut siitä, että en esim. aina jaksa lasten kanssa leikkiä. Jota tosin nyt olen jaksanut. Ja etten olisi niistä onnellinen, tottakai olen.
  Huhheijaa...

  VastaaPoista
 4. Ihmiset kommentoi just sen takia ja kyselee ja utelee asioistas kun niitä julkisesti kerrot ja puhut kuinka tabu toi sairaus on..Ne kyselee koska ne ei tiedä asiasta.Oletko edes kokeillut lääkkeetöntä elämää?Jos ne miljoonat pillerit vie sut tohon jamaan???

  VastaaPoista
 5. Hieman eri asia.. tää sun jalan murtumis juttu ja noi sun pää ongelmat. Mistäs sä tiedät mistä mä mitään tiedän. Et huhheijaa vaan sinne päin. Kyl se vaan on sellanen juttu et jos sä oikeesti haluisit ni kykenisit. mut jos on halunnu heittäytyy laiskaks ja saamattomaksi niin aivan sama mulle. Hurjan paljon huomiota sä kerjäilet näillä jutuillas.

  VastaaPoista
 6. Mistäs sä tiiät kuinka paljon lääkkeitä mä syön. Ja kyllä olen ollut niinkin, että en syö lääkkeitä. Ja olen ihan lääkärin hoidossa joka osaa muuttaa mun lääkitystä tilanteen mukaan. Ja jos sä olisit kokenut jotain mielensairautta niin et puhuis noin. Ja kyllä jalan murtumis asia on ihan sama. Sen sanon kyllä, että on se helvetin helppo tulla tuomitsemaan anonyymisti ku ei uskalla sen vertaa, että edes omalla nimellä tai edes nimimerkillä kommentois. Ja mitä helvettiä sä tiedät musta...en todellakaan ole laiska tai saamaton. Ja en mä mitään huomiota kerjää. En ole kenenkää pyytänyt tänne tulla. Mun ei tarvitse kerjätä huomiota saan sitä kyllin muutenkin. Jos on vielä asiaa niin ole ystävällinen ja kommentoi omalla nimellä/nimimerkillä.

  VastaaPoista
 7. Tässä ystäväni kommentti (kun en anna enää anonyymejen kommentoida):
  Blogi on julkinen,mutta oikeuttaako se ihmisiä kirjoittelemaan mitä tahansa. "Jos vaan viitsisit niin jaksaisit" on melko karua tekstiä,kertoo siitä ettei sinun lähipiirissäsi ole koskaan sairastettu masennusta,ja toivottavasti ei sairastetakkaan,sinusta ei rinnalla kulkijaksi olisi. Luuletko todellakin että joku heittäytyy laiskaksi ja vieläpä hakisi sillä huomiota,masennuksesta puhumattakaan!!?? Ehkä huomion hakuun on olemassa helpompikin reitti! Sen sijaan että tulet tänne huutelemaan omaa tietämättömyytäsi kyseisestä ihmisestä tai hänen ja perheensä tilanteesta..miksi et kannustaisi,olisi iloinen hänen puolestaan ja siitä että on touhunnut ja saanut aikaiseksi,sehän ei kuitenkaan olisi sinulta mitenkään pois!?!? Tiedätkä muuten mitä kalju sanoi rammalle? "juostaanko kilpaa..johon rampa vastasi:"juostaan vaan,niin että tukka hulmuaa".

  H.S

  VastaaPoista
 8. Pikkasen ottaa nupoliin ihmiset jotka eivät uskalla tulla naamatusten sanomaan mitään. Myhäillään jossain ja huudellaan nimettömänä. Voin meinaan luvata jos naamatusten tullaan sanomaan että on kyytikylmää.

  VastaaPoista
 9. Meinasin tähän postaukseen kommentoida jo aiemmin. (Nauroin nimittäin tuota ensimmäistä kommenttia). Sitten luin vähän pidemmälle ja mietin, että ehkä jotkin teinit on asialla ja sitten alkoi vain ärsyttämään provoilu. Eihän tuo muulta vaikutu, olkoon teini, lapsi tai aikuinen. Ihan älytöntä!

  t.Paula

  VastaaPoista