perjantai 30. syyskuuta 2011

Siivousta ja järkkäilyä

Mä oon NIIIIIIN onnellinen. Mä oon jaksanu nyt miehen kanssa laitella tätä meijän kotia. Olkkarin järjestys muuttuu ihan täysin. Eteinen ja tuulikaappi on jo kuosissa ja puolet olkkaristakin on jo kunnossa. Ihanaa siis niin ihanaa. Alankohan saada itteni takas. Kun ei ole tältä tuntunut miltei 4 vuoteen. Meillä on ollu miehen kanssa ihan huippu kivaa ku ollaan kimpassa laiteltu. Meillä on sellanen ruma sähkökaappi ja mietin, että tekinsin siihen kankaasta hupun. Löydettiin mun mummon tekemä pitsinen pöytäliina joka ei ole oikein paikkaansa löytäny. Mies vetäs sitten ässän hihasta ja pingotettiin sen nauloilla siihen kaapin eteen. Siis se kaappi on sellanen huoneistokohtainen pieni kaappi missä on sellanen peltinen ovi. Ja nyt se on niin magee. Huomenissa laitan kuvia. Pääsen vihdoinkin kynttilöitäkin polttamaan ku on ollu joka paikka niin täynnä sotkua ja roinaa, että paljon sen paskan keskelle viittii mitään kynttilää laittaa. Ollaan oltu niin kauheessa prässissä viimeset 2 vuotta (ainakin) ettei muuttaessa ollu muuta mielessä ku se, että meillä on edes koti minne mennä. Ja nyt tosiaan sitten jaksetaan laitellakin. Oon vuokraamassa sellasta painehuuhtelulaitetta (kuva alla), että saatas sohva puhdistettua. Kelpais sohva vielä vaikka kuinka pitkään.Vielä pitää hommata eteiseen matto ja olkkariin verhot. Eteiseen ei tullutkaan sitä naulakkoa mistä laitoin kuvan ku Ikeassa ei ollu sitä, mutta löydettiin oikein kivat tilalle. Nekin näätte sitten ku saan otettua kuvia :)


Nyt pitää mennä jatkamaan niin saadaan tää olkkari tänään kuosiin :)

7 kommenttia:

 1. Tosi ihana lukea noin hyväntuulista tekstiä <3 Malttamattomana odotan niitä kuvia!
  Nuo siun sormet on kyllä tosi kipeen näköset, allergiaako se siis on? :(

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä ihalta ja tekstistä huokuu sun hyvä fiilis =) Mää kanssa innolla odottelen jo niitä kuvia, musta on muutenki aina nii kivaa kurkistella ihmisten koteja, mut tätä ny odottelen erityisesti, ku kuulostaa nii hyvältä =D

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa toi painehuuhtelulaite, että onko se kallis vuokrata jne.? Mulla oli harkinnassa sellaisen pesevän pölynimurin hommaaminen, mutta ostin sitten ihan tavallisen. Toi vuokraaminen kyllä kiinnostaa, josko se olis edullinen?

  t.Paula

  VastaaPoista
 4. Kuvia odotellessa :) Pitsiliinaviritys kuulostaa hienolle!!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Painehuuhtelu laite on hyvä sohvan puhdistukseen, voi sitten hämmästellä kuinka väri kirkastuu. Tiedän kokemuksesta :) Meillä on sähkötaulun edessä puinen sälekaihdin, jossain tuolla blogissani on kuvakin nyt en vaan löytänyt sitä :D Taulu jää siististi sen taa ja sulakkeen pääsee vaihtamaan vaivatta, taisi maksaa 5e Jysk:ssä silloin ::)

  VastaaPoista
 6. Loistavaa..Toivottavasti tuo fiilis kestää pitkään, eikä haihdu samantien...

  VastaaPoista