maanantai 5. syyskuuta 2011

Hei jee! Mä sain siivottua keittiötä ja kävin koirien kanssa lenkillä. Samalla ku kävin lenkille menin tohon läheiselle kentälle missä lapset oli leikkimässä. Heiteltiin sitten koirille keppejä. Mä oon NIIN ylpee ittenstäni ku jaksoin edes vähän. Pois tullessa alko sitten kyllä ahdistamaan. Kunhan vaan malttaa ja antaa ittelleen aikaa. Tuntuu vaan, että sitä aikaa tarttis niin paljon ja ei millään malttas. Mutta hyvä fiilis siitä ku jaksoin nyt edes vähän. Tosin nyt kyllä jonkin verran väsyttää. Niin pienestä sitä väsyy kuitenkin. Mutta on hieman erilaiset fiilikset kun aamulla.
Pitäs varmaan alkaa pitämään kameraa mukana niin ois laittaa kivoja kuvia tänne. Haaveilen pikkukamerasta, mutta toisaalta voishan sitä kännykälläkin ottaa kuvia kai niistä jonkunmoisia tulis. Kun vaan sitten ois se kännykkä mukana kun en mä sitäkään muista kantaa joka paikassa. Niin vähän tulee käytettyä puhelinta.

Iltatoimet kaiketi alkaa kohta ja sitten vois kattoo tallesta kaikki ihanat ohjelmat (eli kaikkee paskaa). Mutta ah niin aivotonta.


2 kommenttia:

  1. Kamera mukaan lenkeille, kaikkialla on kuvattavaa. Kännykän voi jättää kotiin :)

    VastaaPoista
  2. Tuula, niin pitäs ottaa. Meillä vaan noi koirat (ainiin niistäkin pitäs laittaa kuvia) vaikeuttaa sitä kuvaamista. Meillä on vaan järkkäri niin pitäs olla sellanen pienempi kamera tätä mun mahdollista kuvaus innostusta varten...pitääkin jäädä sitä miettimään.

    VastaaPoista