perjantai 2. syyskuuta 2011

Vanhemmat sekoilee

No hävetys sentään. Me ollaan sählätty tällä viikolla jo kaks kertaa Jompen kouluun meno. Kerran oli pommiin nukkuminen ja tänään vienti tuntia liian aikasin ja haku yritys tuntia liian aikasi. Eli tais olla meillä vanhemmilla vaikeampi tottua Jompen koulun käyntiin. Onneks on tänään opettajan kanssa keskustelu niin voidaan jutella asioista. Jos vilautan hullukorttia niin eiköhän se siitä ;) Pitäs vissiin vähän laittautuakin sinne ettei ihan petolinnun perseeltä näytä. Illalla ois yhdet toimitilan avajaiset mihin ois ihan kiva mennä, mutta mutta...
Kyllähän sitä kuviot on kovin pienet kun on vaan kotona. Kauppareissukin vaatii melkosia ponnisteluja. Olenkin pysytellyt vaan kotona. Mutta ei sekään pidemmän päälle kivaa/järkevää ole.
Ens perjantaina ois Virgin Oilissa Kotiteollisuuden keikka. Sinne olis kanssa kiva mennä. Saa nähä miten ämmän käy. Kynnys nousee kovin korkeaksi.
Anttilan kuvastokin tuli tossa. Siellä on kaikkia ihania meikkejä. Pitänee käydä siellä ryöstökeikalla.
Mä oon niin pässi, että toivoisin saavani pidettyä nyt tätä blogia ja ois vallan mukavaa jos joku muukin lukis näitä. Pitäs vaan varmaan julkasta tätä blogi osotetta jossain niin tietäsivät lukea :)

Nyt suihkuun, lärvi kuntoon ja koululle!

Hauskaa päivää! (mulle ainakin jos kukaan muu ei lue)
1 kommentti: