maanantai 26. syyskuuta 2011

Tänään oli tarkotus vaihtaa olkkarissa järjestystä. Itse en päässyt aamulla sängystä ylös ja poika oli valitellut kurkkukipua aamulla joten hän jäi kotiin. Mies oli sitten pikkasen siivoillu niin eikö pölypussi oo täynnä ja ei tietenkään ollu enää yhtään jäljellä ja yleispesuainekin on miltei finaalissa. Eli huomenna on pakko käydä niitä hommaamassa tai sitten voi olla, että se menee ens viikkoon. Harmittaa ku eilen oli vielä niin hyvä tunnelma, että laitetaan. Mutta eiköhän se tule jossain vaiheessa kuitenkin laitettua. Kauppaa yritin mennä, mutta en sitten pystynytkään. Onneks mulla on niin ihana mies, että kävi "turhaa" kaupassa ku halusin jugurttia.

Pari pipoa väänsin tossa viikonlopun aikana. Pitää niitäkin tehä tohon vähän niinku varastoon, jos joku vaikka haluaa niitä.

Viime viikolla ku käytiin Jumbossa niin hiplasin siellä askartelu tarvikkeita. Siis minä ASKARTELUTARVIKKEITA. Älkää levittäkö sanaa tai muuten menee maine ;) no ei vaan vanhakshan tässä on tultu. Onneks olin jo niin kuollu ku oltiin Sinellin kohdalla etten nyt sinne ehtiny tolloilemaan. Tosin se on käsittääkseni niin kallis kauppa, että ei ois rahkeet riittänytkään. Olen pari vuotta jo miettinyt, että tekisin itse saippuaa ja sitä ideaa en ole koskaan kuopannut. Sillon vain päätin, että teen sen saippuamassankin itse, mutta nyt ois niinku pakko sitten ymmärtää, että en voi tehdä sitä massaa itse ainakaan ensikertalaisena vaan tekisin ensin siitä valmiista massasta ja sitten vois jos oikein innostuu laajentaa ideaa.

Toisaalta on ihanaa kun edes on ajatuksena taustalla on pieniä ideoita. Ja jouluun ois vielä aikaa jos kerrankin sais tehtyä itse lahjoja pakettiin. Koitan ottaa nyt asian rauhallisesti ku nää mun jutut on aina kaatunut siihen, että lähden liian suurella volyymilla ja uuvun jo kalkkiviivoille.


Hauskaa viikkoa apinat ;) :)

4 kommenttia:

 1. Malttia "koneeseen", hitaammallakin ehtii toteuttaa ideoita :) Hyvä kun on ideoita, ne on sellaisia pieniä etappeja joihin on hyvä tähdätä. Saippuoita tekisi mieli tehdä kun saisin itseäni niskasta kiinni ja aikaiseksi, Sannalta niitä taas ruikutan :D

  Hauskaa viikkoa Sinullekin apina ;)

  VastaaPoista
 2. Jaksaa jaksaa, jo pelkkä ajatus uusista ideoista varmasti saa paremmalle mielelle..Ja vielä kun jonain päivänä nekin toteutuu..

  VastaaPoista
 3. Ei Sinelli periaatteessa oo niin kallis kauppa, jos vaikka vertaa Tiimariin. Tiimarin hinnat on kohonnu ihan taivaisiin.

  Saippuaa en oo koskaan tehny, Sannan blogista olen vaan nähny hänen tekemiään. En tiedä onko Sinelli massan ostoon edullinen. Netistä voi ehkä saada edullisemmin.?

  t.Paula

  VastaaPoista
 4. Piuza, mä jostain sillo joskus katoin massaa ja se oli musta edullista. Pitääkin kaivaa se esiin se osote. Mulla oli tossa sellasia hoitoja, että mun muisti meni eli pikkusen palailee pätkittäin. Pitää joku kerta uskaltautua sinne Sinelliin sisälle asti. Pelkään vaan, että mulle tulee ähky ku on niin paljon kaikkea...

  VastaaPoista