keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Sisustusta

Nyt alkaa homma selkiintyy. Hitto ku on hyvä fiilis ku saatiin eilen miehen kanssa pähkäiltyy toi meijän eteis ongelma. Eli siis eteiseen missä on se typerä naulakko tapahtuu seuraavaa: naulakko lähtee vit...pois. Siihen tulee sitten peili (jota meillä ei ole ollu missään). Ja se lipasto mikä siinä nyt on siirtyy meijän makkariin. Siinä on liinavaatteet joten se on senkin puoleen oikein mainio siellä. Lasten lapaset tms. tulee uuteen säilytys tilaan.

Siinä sen eteisen ratkaisu.

Tuulikaapista lähtee se helvetin kenkäteline katista huitsin nevadaan. Ja tilalle tulee seuraavaa: Kenkäkaappi ja naulakko + yksittäisiä koukkuja lapsia varten.

Eli noi yksittäiset lapsia varten laitettavat koukut on joko noita koiran perseitä tai sitten noita yksinkertaisia koukkuja.

Näistä kaikista tulee hintaa n.100€ eli sopinee meidän budjettiin. Nyt kun pääsis vaan hakemaan noi Ikeasta. Otan vielä jossain vaiheessa kuvaa noista kammotuksista millaset ne nyt on ja saan sitten laitettua ennen ja jälkeen kuva :)

Elämme jännittäviä aikoja.


Hauskaa viikon keskeä kaikille.


Muoks. Lisätään tähän vielä, että huusin huutonetistä ton ensimmäisen hyllyn niin, että sen saa nyt puoleen hintaan. Siis mieletöntä. Ja sitten on yks huuto meneillään yhestä kenkäkaapista, joka ois itseasiassa vielä parempi tohon meijän tuulikaappiin ku toi mikä on tossa aiemmin laittamassani kuvassa. Laitan siitä sitten kuvaa jos natsaa :)


7 kommenttia:

 1. Johan on pelit ja vehkeet tulossa teille, onnea sisustukseen!!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, etten sanoisi loistava suunnitelma eteiseen. Koiran peet ovat hauskat :)

  VastaaPoista
 3. Jee, tosi kiva nähdä miten tilasta tulee kätevä ja selkeä! On aivan mahtavaa, kun saa tehtyä jonkun homman (joka vaan odottaa ja odottaa) ja taas tavarat löytyy. Huuto.net on ♥
  Täällä jännitetään miltä tila tulee näyttämään ja mitä saatte hommattua.

  t.Paula

  VastaaPoista
 4. Tuula, kerrankin mulla on ittelläniki sellanen tunne, että suunnitelmasta tulee jotain

  Paula, mä otan ne kuvat ennen ja jälkeen niin sitten ainakin tiiät, että kyseessä on todellinen ongelma. Ja on joo mahtavaa ku on pitkästä aikaa sellanen olo, että jaksaa jotakin :)

  VastaaPoista
 5. Ei pitänyt budjetti. Ja lisäksi vaimo tilas pari taulua jotka en tiedä millä aikoo maksaa????

  VastaaPoista
 6. h23, mä kyllä tiiän millä sä sen maksun haluisit ;)

  VastaaPoista
 7. Täähä meni heti iha levottomaks =D Meil on nyt ensimmäistä kertaa oikeesti toimiva eteinen ja se on ISO juttu =)

  VastaaPoista