lauantai 24. syyskuuta 2011

Höpinöitä

Vointi on nyt muutaman päivän ollu ihan kohtalainen. Tähän vois tottua. Tosin pelottaa nyt kun sanon niin mitä paskaa sitä sitten taas tulee.

Jouduin tänään ottamaan rakennekynnet veks kun on menny kynsivallit ihan kamalaan toistan IHAN KAMALAAN kuntoon.Tässä todiste. Eli ihan kamalat, mutta eihän tää ole ensimmäinen kerta. Mutta viimeksi ku mulla on ollu käsien iho tosi huonossa kunnossa niin siitä on yli kymmenen vuotta aikaa. Karppaamisen takia söin hedelmiä kun teke mieli makeeta. Ja söin sitten omenoita mille olen allerginen. Luulen, että on siitä tai en ainakaan mitään muutakaan keksi.

Käytiin eilen Jumbossa. Ertsa sai kummeiltaan lahjakortin Br-leluun ja käytiin sitten ostamassa sille Zhu Zhu pets kamaa.


Eli siis toi hamsteri ääntelee ja liikkuu. Ja kun sen laittaa tohon autoon niin vetää tota asuntoautoa perässään. No joo, pitäs kai olla ilonen, että Ertsa on kiinnostunut jostain tytölle suunnatuista leluista. Tosin noistakin ottaa sitten tuon vähemmän tyttömäisen vaihtoehdon, mutta Eki on Eki.


Sitten mun lankoihin. Hommasin ittelleni tollasen ämpärin tai mikskä tota nyt kutsuiskaan. Mutta siis saan kaikki langat (toistaiseksi ainakin) samaan kippoon.


Ja sitten samaan sarjaan vielä sellanen missä pidän sillä hetkellä olevaan keskeneräistä työtä.Voin vaan kertoa, että on toi neulonen melko kivuliasta näitten käsien takia. Ja ottaa ihan sikana päähän se, että jos jouduin sitä rajottamaan. Mitä mä sitten teen? Pakko vaan pystyä tekemään. Mies tossa justiin sano, että älä vaan missään tapauksessa mene lääkäriin ;) kai se pitäs mennä. Se on vaa toi terkkarille menokin nykyisin sellanen taistelu. Ku pitää ensin jonottaa sinne hoitajalle joka arvioi tilanteen ja sitten armollisesti päästää lääkärille. Ennen oli niin, että ku aamulla soitti niin sai päivystysajan. Nyt sitten mennään tosiaan norkoilemaan 8.-11.00 ja sitten pääsee JOSKUS sinne lekuriin.

Kohta syömään nami nami lohta. Jonka maailman paras avioimies on valmistanu.

Hauskaa viikonloppua :)
2 kommenttia:

 1. No jo on kivuliaan näköiset ja varmasti ovat kipeät. Mukava kun lapsi saa itse ostaa sellaisen lelun kun haluaa, siitä nuo lahjakortit ovat hyviä :) Mitä väliä mitä ostaa kun itse vaan tykkää :) Taitaa sukkaa alkaa pukkaa langoista päätellen, Tokmannilla oli seitsemän veljestä langat tarjouksessa, en muista mitä maksoivat mutta edullisia olivat :)

  VastaaPoista
 2. Ei käy kateeks vallejas :/

  Nyt on kai tullu jotain kimallehamstereita, jos oikein kuulin jostain mainoksesta...onhan toi nyt paljon räyhäkämpi :)

  Määkin ostin muuten eilen lankoja Mammuttimarkkinoilta...en kyllä ittelleni vaan töihin. Ne tekee siellä niistä vissiin kynsikkäitä (Jamboo). Ei ollu vaan meijän Cittarilla kaikkia värejä, parhaimmat jäi saamatta.

  Kivaa viikonlopun jatkoo!

  VastaaPoista