tiistai 13. syyskuuta 2011

Tänään on Ertsan synttärit 6 v. Eilen lähti tytöltä eka hammas. Äiti oli ensin ihan paska, mutta lopussa sitten kiitoskin seiso. Eka hammas niin pelkäs niin kauheesti. Siellä oli jo rautahammasta tulossa takaa joten pakkohan se oli pois saada.
Eilen käytiin tätin kanssa (siis mun systerin) Jumbossa. Jomppe sai hianon suoralippasen lippiksen (myöhästynyt synttärilahja) ja Ertsa sai Nomination rannekorun. Niin ja mäkin sain 2 Dependin linerlakkaa. Kun sais nyt kynsistäkin otettua kuvia niin ja niin ja niin. Nooh ehkä joskus.

Lauantaina pidetään Ertsan synttäreitä ja mua ahdistaa jo nyt. Pitäs niinku kaiketi laittaa jotain tarjottavia ja pelkään etten saa taas mitään tehtyä.


Perjantaina tulee isin kuolemasta 10 vuotta. Ja sekös se vasta ahdistaakin.


Sekavaa. Koitan koota ajatukset ja kirjottaa vähän järkevämmin ku tämä postaus. 


5 kommenttia:

 1. Onnea Ertsalle syntymäpäivän ja hampaan johdosta :) Nuo hammas jutut lapsilla on niin hauskoja :) Meidän lapsilta kun lähti aina etuhampaat ensin, (taitaa kaikilta lähteä) ei ole hymy vähään aikaan ihan kaunein :D :D
  Ihan järkevästihän tämä on kirjoitettu ♥

  VastaaPoista
 2. Paljon Onnee Ertsalle!!

  Onneks noissa tarjoiluissakin pääsee aika matalankin aidan kanssa tarvittaessa. Sää teet komeita kakkupohjia, niin semmonen ja loput vaikka kaupasta. Ja lapsethan on maailman taitavampia kakun koristelijoita :)

  VastaaPoista
 3. Tuula, kiitos välitän onnittelut eteenpäin. Alahammashan se oli joo joka lähti.

  Sanna, välitän onnittelut eteenpäin. Meillä olikin sen kakun kanssa puhe, että Ertsa ite koristelee kakun niin se on sitten sen näköinen ku ite haluu ja mun ei tartte stressata. Äiti lupas hoitaa suolaset tarjoilut. Ja meinasin, että jos täräytän vaan mokkapalat niin se on siinä. Ja mennään äitille (ku siellä on paremmin tilaa) niin sen mokkapala asiakin on helppo viiä vaan pellillä ja leikata sitten siellä :)

  VastaaPoista
 4. Onnea pikkuneidille täältäkin <3

  Älä stressaa liikaa synttärikemujen kanssa, teet niistä ihan omanlaisesi :)

  VastaaPoista
 5. Onnea täältäkin :) Musta tuntuu, että lapsille riittää, jos on karkkia, jäätelöä ja mehua tarjolla. Harvoin mikään muu ees maistuu. Tsemppistä edelleen!

  Eve

  VastaaPoista