torstai 1. syyskuuta 2011

Yritys hyvä...kymmenen

Jos nyt kerrankin saisin pidettyä tätä blogia kun asiaakin ois. Mutta kun ei sitten taas ole lukijoita :) no vika lieneen näppäimistön tällä puolelle.
Jomppe se alotti sitten koulun ja hyvin on menny, paremmin kun äiti ajattelikaan. Tuntuu niin oudolle, että pieni poika voi olla niin iso. Ertsakin meni eskariin ja sai tänään ensimmäisen kotiläksyn. Piti tehdä sivu 2 niin tyttö teki sivun 5. Nooh...eipä tuo yllättänyt. Molemmat ovat saaneet uusia kavereita ja tuntuvat olevan pidettyjä kavereiden keskuudessa, joten ainakin tässä vaiheessa voi hetken hengähtää sen asian vuoksi.
Käsityö rintamalle kuuluu hyvää. On tullut tehtyä säärystimiä, sukkia, koiran villapuseroita, isoäidin neliöitä. Tosta viimeseks mainitusta on päiväpeitto miltei valmis. Sain tehtyä 195 lappua (olin laskenut, että se on sopiva määrä) laitoin kaikki yhteen ja menin sovittamaan sänkyyn. Oli liian pieni, 69 palaa pitää tehdä lisää. Koin melkoisen motivaation puutteen eli lappua nyt on n. 20 kpl jotka on tätä "uutta" satsia. Saan mä sen varmaan ennen lumia valmiiks, toivottavasti. Noviltalta on tullu taas uusia ihania lankoja, mutta toisaalta monta suosikki väriäkin on poistunut. Kun vaan ilmottaisivat mitkä on poistumassa niin tietäs ostaa sitä omaa suosikkia sitten muutaman kerän varastoon. On mentävä näillä väreillä mitä nyt on olemassa.

Muuten ei kaiketi mitään ihmeitä. Hullu menee ja porskuttaa...välillä hitaammin ja välillä nopeemmin. Molempia päitä vaan liian korostetusti.

Toivottavasti jaksaisin nyt kirjotella paremmin ku se kuitenkin on niin mukavaa puuhaa :D

1 kommentti:

  1. Itse etsin kanssa joskus jotain Novitan lankaa. Googlaamalla löysinkin muistaakseni. Joskus noita "vanhoja" lankoja löytää jostain aleista ja hyvällä onnella Novitan myymälästä tai vaikka huuto.netistä.

    Itelläni on myös isoäidin neliö torkkupeitto edelleen (mitenhän pitkä aika tästä nyt olikaan?) kesken. Päättelytyö ei oo hauskaa, kun sen jättää viimeseks. Täytyykin varmaan kaivaa se taas, jos tulis katsottua telkkaa ja pääteltyä samalla.

    t.Paula
    t.Paula

    VastaaPoista